A MIDA

La sastreria a mida d’avui

 

FUNDADA L’ANY 1961, SEÑOR ÉS AVUI UNA FIRMA DE REFERÈNCIA EN L’ELABORACIÓ DE VESTITS A MIDA PER A HOME. GRÀCIES A LA SEVA MENTALITAT ARTESANA ADAPTADA ALS NOUS TEMPS, SEÑOR HA ACTUALITZAT ALGUNS DELS PROCESSOS MÉS TRADICIONALS DE LA SASTRERIA, FET QUE LI HA PERMÈS REDUIR ELS TERMINIS DE LLIURAMENT SENSE PERDRE EL VALOR AFEGIT QUE SUPOSA LA PERSONALITZACIÓ D’UN VESTIT FET A MIDA.

Presa de mides

PRESA DE MIDES I SELECCIÓ DE TEIXITS

El procés inicial de la presa de mides permet aconseguir la precisió del patronatge i la perfecta adaptació al cos de cada vestit.

Patronatge personalitzat

PATRONATGE PERSONALITZAT

Els patrons evolucionen contínuament dissenyant-los minuciosament per tal de garantir un confort òptim i una perfecta adaptabilitat.

Seguiment i control del procés

SEGUIMENT I CONTROL DEL PROCÉS

Les dades de presa de mides se centralitzen a partir d’un sistema informatitzat propi que permet fer un seguiment acurat dels processos.

Última tecnologia en tall

ÚLTIMA TECNOLOGIA EN TALL

Mitjançant l’última tecnologia aplicada al tall s’aconsegueix reproduir la precisió del sastre i personalitzar la configuració de cada vestit.

Personalització d'acabats

PERSONALITZACIÓ D’ACABATS

Per tal de donar un aspecte singular i exclusiu a cada peça, SEÑOR posa una atenció especial en els interiors, molt acurats de confecció.

Control de qualitat

CONTROL DE QUALITAT

Les mans expertes dels sastres de SEÑOR són determinants en el seguiment del procés d’elaboració dels vestits a mida.

DEMANA HORA

Envia’ns les teves dades per tal que poguem contactar amb tu i concertar visita a qualsevol dels nostres establiments.

TEIXITS NOBLES D’ALTA QUALITAT

SEÑOR selecciona teixits nobles de primera qualitat: llana, cashmere, cotó, etc., a fi de garantir que les peces confeccionades compleixin unes prestacions òptimes de confort i durabilitat. L’excel·lència dels teixits és per a SEÑOR una de les premisses fonamentals a l’hora d’aconseguir un resultat de confecció impecable. Cada temporada SEÑOR analitza les tendències emergents (tonalitats, looks, estampats, etc.) per tal d’oferir una selecció actual i versàtil de teixits.

ACABATS PERSONALITZATS A MIDA

SEÑOR elabora cada vestit a mida de forma individualitzada, segons les necessitats i preferències de cada persona. Això implica que tots els processos (des de la selecció del teixit fins a la concepció i confecció de les peces) estiguin calculats i planificats amb exactitud i de forma personalitzada. Només a partir d’un treball en equip de gran precisió i el seguiment rigorós dels sastres de SEÑOR es poden elaborar peces de vestir a mida de la més alta qualitat.

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA A LES XARXES