COL·LECCIÓ CERIMÒNIA

CADA TEMPORADA SEÑOR OFEREIX UNA COL·LECCIÓ DE VESTITS I COMPLEMENTS DE CERIMÒNIA QUE RECULL LES ÚLTIMES TENDÈNCIES PER A CELEBRACIONS ESPECIALS. UNA SELECCIÓ DIVERSA I ESPECIALITZADA QUE VA DES DE LES OPCIONS MÉS CLÀSSIQUES I ELEGANTS FINS A LES LÍNIES MÉS D’AVANTGUARDA.

La sastreria que vesteix els grans dies

La Col·lecció de Cerimònia de SEÑOR compta amb peces de vestir amb marca pròpia SEÑOR CLASS, especialment confeccionades per a a la línia de nuvis, i amb les col·leccions de cerimònia de reconegudes firmes internacionals amb una àmplia trajectòria dins el món de la sastreria de cerimònia.

senor-trajes-a-medida-ceremonia2

Vestits de nuvi confeccionats al mil·límetre

L’ofici i l’experiència de SEÑOR en el món de la sastreria a mida esdevenen tota una garantia de qualitat i confiança i un valor afegit fonamental en el món de la moda de cerimònia. SEÑOR cuida el procés de confecció de cada vestit de nuvi fins a l’últim detall, perquè sigui tal com el nuvi desitja i li ofereixi la màxima comoditat.

‘Nuvis custom’

SEÑOR ha creat una línia pensada per als ‘Nuvis custom’ que volen personalitzar el seu look d’acord al seu estil o en sintonia a la cerimònia que imaginen. Per tal que els nuvis puguin participar activament en el disseny del seu vestit, SEÑOR ofereix un gran ventall de possiblitats a l’hora de triar i personalitzar el seu vestit de cerimònia.

SOL·LICITA HORA PER VEURE LA COL·LECCIÓ DE MANERA PERSONALITZADA

Envia’ns les teves dades per tal que poguem contactar amb tu i organitzar una presentació personalitzada de la Col·lecció de Cerimònia a qualsevol dels nostres establiments.

Complements de cerimònia

La col·lecció per a nuvis es completa amb una acurada i variada selecció de complements i accessoris de cerimònia: corbates i armilles de seda natural, cinturons de pell, sabates italianes fetes a mà, etc.

Espais de cerimònia

Cada establiment SEÑOR compta amb un espai dedicat a la Col·lecció de Cerimònia, amb una variada oferta de vestits i complements per vestir tant el nuvi com els seus acompanyants. Als espais de cerimònia dels diferents establiments s’organitzen, amb cita prèvia, presentacions personalitzades de la col·lecció.

Showroom moda nuvi

Cada temporada SEÑOR organitza el SHOWROOM MODA NUVI, on podràs triar i participar en el disseny del teu vestit de nuvi i gaudiràs d’un tracte preferent en la compra del teu vestit i complements de cerimònia.

Presentació personalitzada

Pots sol·licitar hora per a una presentació personalitzada de la Col·lecció de Cerimònia de SEÑOR al telèfon 93 872 73 95 o per correu electrònic a info@trajessenor.com

COMPARTEIX AQUESTA PÀGINA A LES XARXES